Cargo mogelijkheden

Opgericht in 2010 begon Added Logistics als expediteur. In die hoedanigheid zorgen wij ervoor dat we als ‘organisator’ de juiste schakels met elkaar verbinden om goederen te vervoeren: Added Logistics regelt het totaalplaatje.

Al snel groeide het verzorgingsgebied van Added Logistics, waarbij we ons ontwikkelden tot een heuse Frankrijk-specialist, zonder de andere landen daarbij te vergeten. Door ons steeds grotere en aaneengesloten netwerk, zijn we in staat de opdrachtgevers beter en sneller te bedienen.

_smallhelloquence-61189-unsplash

In de loop der jaren is ook onze dienstverlening steeds verder uitgebreid, waardoor we onze slogan

"Logistics and more"

nog beter tot zijn recht laten komen. Zo opende Added Logistics medio 2019 een 5.000m2 groot warehouse, waardoor we onze value added diensten op een centrale plek uitvoeren.

Maar de allergrootste kracht van Added Logistics is ons team. Met onze kennis, kunde en flexibiliteit zijn we een toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Dit team, in combinatie met de zeer waardevolle partnerships die we op hebben gebouwd, maakt van Added Logistics een betrouwbare, loyale en klantgerichte partner voor uw logistieke vraagstukken.

Meer weten?

Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder!